"La meva heroïna és tu"










"La meva heroïna, ets tu" 

és un llibre en llengua francesa i espanyola proporcionat per la UNESCO (https://fr.unesco.org/covid19/articles) per ajudar a entendre com lluitar contra la COVID-19 per un nen. Amb l'ajuda d'una criatura fantàstica, aquest conte explica als nens com protegir-se, les seves famílies i els seus amics del coronavirus i gestionar emocions difícils davant d'aquesta nova realitat en evolució ràpida. Aquest és un esforç de més de 50 organitzacions humanitàries, com ara WHO, UNICEF, l'UNHCR i la UNESCO, entre d'altres. És un llibre adreçat als nens del món concernit per la pandèmia COVID-19. Aquesta història està pensada per ser llegida per un pare, un cuidador o un professor a un nen o un petit grup de nens. És preferible que els nens no llegeixin aquest llibre sol, però si acompanyats per un pare, un cuidador o un professor.

Aquest llibre va ser un projecte del grup de referència del Comitè Permanent d'interagència (ICC) per a la salut i suport a la salut mental (SMSPS) en situacions d'emergència. Aquest projecte ha comptat amb el suport d'experts mundials, organitzacions regionals i nacionals pertanyents a les organitzacions membres del grup de referència SMSPS, però també pares, cuidadors, professors i nens de 104 països de tot el món.

La guia addicional titulada "accions per herois" (que es publicarà més endavant) proporcionarà consells sobre com abordar COVID-19- i temes relacionats per ajudar els nens per gestionar els seus sentiments i les seves emocions.





Comentaris